''Aydınlık Uzak Değil" Filmi tanıtımı 27 Kasım'da

Yeşilçam Film Yapım Prodüksiyon'un Yapımcılığını üstlendiği ''Aydınlık Uzak Değil'' sinema filmi çekimlerinin iç hazırlık aşamasında olduğunu ve filmin konusu, tanıtımının ise 27 Kasım'da yapılacağı açıklandı.

''Aydınlık Uzak Değil" Filmi tanıtımı 27 Kasım'da

Çekimlerine başlanılacağı bildirilen '' Aydınlık Uzak Değil'' sinema filminin yapımcısı ve Yeşilçam Film Yapım Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı  Cemil Kızılarslan; pandemi dolayısıyla çekim kararına ara verdiklerini, çekimlerin 27 Kasım 2021 Cumartesi  yapılacak olan basın açıklamasıyla birlikte başlayacağını açıkladı.

Yapımcı Cemi Kızılaslan, düzenlenecek olan basın toplantısı sonrasında, "Aydınlık Uzak Değil" filminin çekimlerine start verileceğini söyledi.



Filmin konusunun kendilerini çok etkilediğini, bu filmi en kısa zamanda izleyicileriyle buluşturacağını ve çekimi için tüm olanakların bulunduğunu söyledi.

Artık engelliye gerçekten sahip çıkılması gerektiğini, kadın şiddetine lafta değil gerçekten son verilmesi gerektiğini, uyuşturucu ile mücadelede daha duyarlı olunması gerektiğini, bazı duyarsızlıklara artık dur demenin zamanının gelipte geçtiğini belirten Yapımcı Cemil Kızılaslan filmin konusunun bu kadar toplumsal içerikli olması hem bizleri, hem film ekibinin filme daha da duygusal bakmasını sağlıyor.

Filmin start verilmesi için teknik ekibin hazır olduğunu, oyuncu kadrosunun ise gerek Türk sinemasının eskimeyen yüzleri ile sinemanın yeni yüzlerini birleştiren bir vizyon oluşturulacağını sözlerine ekledi.