Eskiler Yenilerden Daha Çok Değerlidir..

Bütün bildiğiniz doğruları bir kenara atarak adeta eskileri bir sihirbaz gibi kullanmanızı sağlayacak olan Köksal Cem Karakadıoğlu ve Sevgili Eşi Çiğdem Sağdaş'ı dinleyerek evinizi, ofisinizi hatta çevrenizi sıradışı deneyimlerle yenileyin..

Eskiler Yenilerden Daha Çok Değerlidir..


Yeni Köye Eski Adet...

"Eskiye rağbet olsyadı Bit Pazarına Nur Yağardı" Söylemini yerle bir eden koca yürekli bir insan Köksal Cem KARAKADIOĞLU Beylikdüzü ilçesinde Semerkant AVM içerisinde adeta insanları büyülüyor.



Yeni üretilen neredeyse her ürünün eskiyi arattığını ifade eden  bu koca yürekli adam KARAKADIOĞLU üretilen her ürünün neredeyse eskilerin taklidi olduğunu ifade ederek taklit ve emitasyon denemeyecek kadarda kötü olduğunu ifade etmesi ise en acı gerçek.



Eskiden yapılmış olan bir sehba, Masa, Sandalyenin değerini anlamayıp, şimdi inanılmaz fiyatlara satılan ürünlere para harcanıyor olması şaşırtıcı diyen Karakadıoğlu "şu eski dediğin sandalyenin" diyerek gösterdiği ürünün ömrünün çeyreği dahi edemediğini ifade ederken iş yerinde bulunan kaya gibi sağlam mobilyaları tek tek göstererek yapılan eski işçiliğin önemini vurguladığında insan adeta şaşkına dönüyor.



Toplumumuzun özentiye doymadığı bir dönemi yaşadığını ifade eden Köksal Cem KARAKADIOĞLU "yüksek rakamlarla alınıp adeta birkaç ay içerisinde çöp olacak ürünleri Atadan, Deden yadigar kalan eşyaların yerine konması tam bir akıl tutulmasıdır" şeklinde yorumluyor olması ise gerçeği gözler önüne seriyor.



Buna anlam vermek anlamlandırmak akıl işi değildir.


Eskiden kullanılan mobilyanın hatta sıradan bir suntanın dahi şimdiki sunta denen mobilya parçasıyla asla bir olmadığını ifade ederken "Biri bir yağmurda samana dönüşürken eski olan ise kar, boran, fırtına, tipi, sel sularında dahi deformasyona uğramayan bir ürün" olarak değerlendirmesi ise eskiden ustaların sanata, sanatına verdiği önemi anlatır nitelikte.



Bu koca yürekli Köksal  Cem KARAKADIOĞLU  eski diye adlandırılan ürünleri bizzat kendisi bakımını yaparak AVM içerisinde sergilediğinde ise adeta büyüleyici bir eser ortaya çıkıyor.

Tüm bunları yaparken en büyük yardımı sevgili eşi Çiğdem Sağdaş'tan alıyor olması ise adeta insana "Her başarılı erkeğin arkasında gerçek bir hanım vardır" sözünü hatırlatır nitelikte.



Barış mah. Semerkant AVM içerisindeki bu özel iş yerinin dizaynını adeta bir iç mimar edasıyla döşenmiş olmasının arkasında yatan ise mütevazi ve engin gönüllü olan Köksal beyin sevgili eşi Çiğdem Sağdaş'tan geçtiği anlaşılıyor.

İnsanların evlerinde değerini bilmedikleri ata yadigarı mobilyaları burada sergilenirken gördüklerinde adeta tekrar eve taşıma isteği duyuyorlar.
Her parmağında bir mağrifet olan Köksal Cem Kadıoğlu bu kendisine özgü alanda yeni yetişen adı (Z) kuşağı olan gençlerin Piyano, Saz ve kültürümüzün en önemli parçası olan Halk oyunları konusunda eğitim almalarını sağlaması ise takdire şayan.



Eğer hala evinizin baş köşesinde tutmayıp ata yadigarı bir eski eşyanız varsa ve bunu o yüksek bedeller ödeyerek almış olduğunuz emitasyon dahi denemeyecek kadar kötü olan fakat sizin modern diyerek baştacı yaptığınız mobilyalarınızın arasına sokmaktan imtina ettiğiniz bu ürünü atmadan, depoya kaldırmadan, satmadan onun kıymetini bilen bu koca yürekli Köksal Cem Karakadıoğlu'na  göstermeden değerlendirmemenizi tavsiye ediyoruz.


www.haberpars.com
Haber- Analiz- Fotoğraf
Erdem Karabulut