Etiket: AKP'den

Emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 3. İkramiye Verilecek...

29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verileceği milyonlarca emeklinin, zamdan sonra bir numaralı gündem maddesi haline geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yaptı. Emekliler, maaşlarına yapılacak zammı da bekliyor. İşte merak edilenler.

AKP'den İstanbul anketi: İşte aday olabilecek 7 isim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından gözler AKP'nin İstanbul adayında. Anket çalışması yaptıran AKP; Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu ve Fahrettin Koca'nın da aralarında bulunduğu 7 ismi vatandaşlara sordu. Anketten çıkan sonucun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağı öğrenildi.

AKP'den İstanbul'a bir büyük ihanet daha..

İstanbul Beşiktaş’ta tapusunda korunması gerekli kültür varlığı şerhi bulunan alanın, çay bahçesi olarak işletilmesi için aylık 391 bin liraya kiralanması tartışmalara neden oldu. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tapusunda ‘korunması gerekli kültür varlığı’ şerhi bulunan bir alan A. Güner isimli şahsa 391 bin lira kira bedeliyle...

AKP’den kiralara insafsız zam

Yalova’da devletten kiraladıkları arazide üretim yapan çiftçinin 3.5 milyon lira olan kirası 6.4 milyon TL’ye çıkarıldı. Artan maliyetler altında ezilen üretici, yüksek zam karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Kültür Bakanlığı, 'Yılmaz Güney'i andı: TRT ve AKP'den...

TRT Yönetim Kurulu üyesi ve Sabah yazarı Hilal Kaplan, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sanatçı Yılmaz Güney ile ilgili anmasına tepki gösterdi. Bir tepki de AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.