Etiket: Akşener'den

İYİ Partili gençler gözaltında: Akşener'den açıklama

İstanbul'da AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazılı broşür dağıtan 3 İYİ Partili gözaltına alındı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tepki gösterdi.

Meral Akşener'den yerel seçim mesajı: Birilerine kazandırmak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı'na 10 Kasım'daki cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmediği için tepki gösteren Meral Akşener, AYM kararını tanımayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin bir devlet krizine yol açtığını ifade etti. Yerel seçimlere yönelik de...

Akşener'den Sinan Ateş'in evine ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesini, evlerinde ziyaret etti.

Meral Akşener'den kritik mesajlar

İYİ Partili Meral Akşener'in grup toplantısının büyük bölümünü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararı ve ondan sonra yaşanılanlar oluştu. Akşener, geçmişte Erdoğan'ın da aynı şeyleri yaşadığı dönemde yanında olduğunu, Emine Erdoğan'ın gece yarıları kendisini aradığını hatırlattı, bugün de İmamoğlu'nun...

İYİ Parti Lideri Akşener'den Süleyman Soylu’ya 5 kuruşluk...

İYİ Parti lideri Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya FETÖ iddiaları nedeniyle 5 kuruşluk dava açtı...

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den flaş açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Taksim saldırısı sonrası yurt dışına giden ve danslı gösterilerle karşılanan Erdoğan tepki gösterdi. Akşener, "Sayın Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretini iptal etmesini ya da en azından milletçe yas tutarken kendisini dans gösterisiyle karşılatmamasını...

Akşener'den Erdoğan'ın sözlerine sert yanıt: Biz de bu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Süfli heveslerle ellerin, yani başka ülkelerin, başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyorum” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Akşener, “Biz de günde 10 milyon lira harcadığı şatafatlı sarayından atıp tutarak, devlet yönetimindeki beceriksizliğini...

Akşener'den Erdoğan'a: Süleyman Soylu'nun dediğine göre...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın” dedi.

Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki lider görüşme sonrası açıklamalarda bulundu, erken seçim çağrısı yaptı. İki partinin ekonomi kurmaylarının beraber çalışacağı belirtildi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye sert...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Akşener'den hükümete çok sert Afganistan tepkisi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Taliban’ın Kabil’i ele geçirmesi sonucunda Afgan göçü sorunun Türkiye'ye etkilerine yönelik değerlendirmede bulundu.

Erdoğan, 'söke söke alırlar' demişti.. Akşener'den sert...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın "Söke söke alırlar" sözlerine Muğla'dan yanıt verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.