Etiket: altında

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Halsizliğin Altında Yatan 9 Neden

Toplumun hemen her kesiminde görülebilen halsizlik, yorgunluk ve kırgınlığın yaşam kalitesini olumsuz etkilediğine dikkati çeken İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Rıdvan Sivritepe, halsizliğin altında yatan 9 nedeni açıkladı.

Asgari ücret açlık sınırının altında kaldı

4 kişilik ailenin açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. TÜRK-İŞ'e göre eylül ayında 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 23 bin 600 lira oldu. 4 kişilik ailenin açlık sınırı 7 bin 245 lira...

TL'deki değer kaybının altında ezilen vatandaş çareyi kredilerde...

Türk lirasındaki değer kaybının her geçen gün katlanarak artması vatandaşı derin bir çıkmaza sürükledi. Bankalara borçlananların sayısında yaşanan artışın yanı sıra aldıkları borcu ödeyemeyenlerin sayısı çarpıcı seviyede artış gösterdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.