Etiket: Ankara'da

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

''Kadına Dair Gazetesi'' Lansman Gecesi Ankara'da düzenlendi

Kadına Dair Gazetesi tarafından, bu yıl ilk kez Markalar Derneği işbirliği ile Türkiye'de ilk Kadın Gazetesi Lansmanı, 16 Eylül 2022’de Ankara Mira Garden Havuz Başı’nda düzenlendi

Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna...

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu'nun cenazesi Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şahin Yoğurtcu'nun, şehit oğlunun 11 gün önce saz eşliğinde 'şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü söylerken çekilen videoyu sosyal medya hesabından...

İstanbul ve Ankara'da halk "AKP istifa" diyerek sokağa...

İstanbul- ŞİŞLİ'de, Ankara Küçükesat’ta,vatandaşlar sokağa döküldü. Dolar kurunun yüksekliği ve hayat pahalılığı nedeniyle sokağa çıkan vatandaşlar "AKP istifa" sloganları attı. İstanbul Karaköy'de TİP üyeleri Merkez Bankası'nın önünde eylem yaptı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.