Etiket: Bakan

Bakan Yerlikaya duyurdu: 47 ilde Narkogüç-40 Operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 47 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkogüç-40 Operasyonu'nda 1 ton 156 kilogram uyuşturucu madde ve 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda toplam 376 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 ilde uyuşturucu operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal eden ve satan zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Diyarbakır, Hakkari, Zonguldak, Edirne, Bursa, Tekirdağ ve Osmaniye olmak üzere 8 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirterek, 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Son dakika haber! Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde eş zamanlı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 'ÇEMBER-7 Operasyonlarında' arama kaydı bulunan 1034 firarinin yakalandığını duyurdu.

Bakan açıkladı: Ödemelere hesaplara yatırıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Erdoğan'ın deprem bölgesindeki KOBİ'ler için açıkladığı 450 milyon dolarlık finansmanın KOSGEB tarafından işletmecilerin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Bakan açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık" dedi.

Bakan Fidan açıkladı: İran Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Türkiye'ye ziyarette bulunacağını bildirdi. Gazze'deki son duruma yönelik değerlendirmelerde bulunan iki bakan, bir an önce ateşkes uygulanması çağrısını yineledi.

Bakan Tekin açıkladı: Okullarda müfredat değişiyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim kurumlarında müfredatın çok ağır olduğunu ve derslerde sadeleştirmeye gideceklerini açıkladı.

Bakan tarih verdi: Emekliye 5 bin TL hesaplara yatacak

Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.

Madımak'ın Avukatları Nasıl Bakan Yapıldı?

Madımak Katliamı’nın üzerinden 30 yıl geçti. Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Vakfı Genel Sekreteri Mahmut Aslan, “Şeriat nidaları atanların avukatları bakan yapıldı” dedi. Avukat Mehdi Bektaş ise toplumun irticanın ağına düşmesine seyirci kalındığına dikkat çekti.

Erdoğan Ailesiyle İlgili Çok Konuşulacak Kulis... Bakan...

"Partide, genel merkez yönetimi, bakan ve bakan yardımcılıkları konusunda kulis başlamış durumda. Ayrıca, seçimlerde verilen tüm vaatlere rağmen seçilmesi durumunda Tayyip Erdoğan’ın yönetim anlayışının ve tarzının değişmeyeceğini söyleyenlerin sayısı az değil."

YSK, Bakan Soylu'ya 'Dur' Dedi... Jandarma ve polisin seçim...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.

AKP'li bakan DSİ misafirhanesini seçim bürosu yaptı

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP Samsun birinci sıra milletvekili adayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un DSİ misafirhanesinde kalarak seçim çalışmaları yapmasına tepki gösterdi.

AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan boş meydana konuştu

İktidar meydanlarda erimeye devam ediyor. AKP seçim kampanyasına start verirken, Sivas’ta temel atma törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, boş meydana seslendi. Alandaki boşlukları, iktidara yakın bir yayın yapan Anadolu Ajansı dahi gizleyemezken, tören alanının havadan çekilen görüntüsü sosyal...

CHP'li Özgür Özel'den Bakan Soylu hakkında çok ağır iddialar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok ağır iddiaları gündeme taşıdı.

Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Onursal Adıgüzel'in Meclis gündemine taşıdığı, vatandaşların bilgileri dışında hanelerine yabancıların kaydedildiğini iddiasını soran muhabirin çenesine dokunup "Canım benim" dedi ve yöneltilen soruya cevap vermeden uzaklaştı.

Nereden geldi bu Suriyeliler? Bakan Soylu açıkladı, son...

5 Mayıs 2021 tarihinde “İstanbul’da şu anda toplam 500 bin kayıtlı Suriyeli var" açıklamasını yapan İçişleri Bakanı Soylu, bugün İstanbul'da toplam 1 milyon 271 bin 279 Suriyeli olduğunu duyurdu. Soylunun açıkladığı yeni verilere göre İstanbul'daki her 12 kişiden birinin Suriyeli.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.