Etiket: Başkanı

Son dakika! Merkez Bankası'nın yeni başkanı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla TCMB Başkanlığı'na Fatih Karahan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "affını istediğini" duyurdu.Erkan sosyal medyadan açıklama yaptı. Erkan, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum" dedi.

İSO Başkanı Bahçıvan'dan enflasyon uyarısı: İllüzyonun...

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, 'enflasyonist ortamların yarattığı illüzyonun' sonuna geldik" diyerek yapısal reformların aciliyetini vurguladı. Bahçıvan ayrıca, Türkiye ekonomisinin ikinci yarıda karşılaşacağı zorluklara dikkat çekti. Enflasyonist baskıların ve iç talepteki yavaşlamanın ekonomik büyümeyi olumsuz etkileyeceğini söyleyen...

Hasan Dalkıran, CHP Esenler Belediye Başkanı adaylığını...

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. İlçenin refahı ve mutluluğu için çıktığı bu yolda Dalkıran, Esenler’ in sorunlarına çözüm bulmayı ve ilçeyi daha iyi bir yönetimle buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

AYM Başkanı ilk kez konuştu: Uzaktan kumandalı yargıç olmaz

Hakim ve savcı adaylarına konuşma yapan AYM Başkanı Zühtü Arslan, “Uzaktan kumandalı yargı da yargıç da olmaz” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Tüm ligleri süresiz olarak...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik....

Beşiktaş'ın 35'inci başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat, rakibi Serdal Adalı'yı geçerek başkanlığa seçildi. Arat, 11 bin 828'in oyun 7 bin 271'sini almayı başardı.

Türk-İş Başkanı, asgari ücret pazarlığını başlatacakları...

Asgari ücret görüşmelerine dair konuşan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, pazarlığı başlatacakları rakamı açıkladı, bu sınırın altında bir pazarlık yapmayacaklarını söyledi. Atalay’ın bahsettiği ücret, ‘açlık sınırı.’

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Galler’e lider geldik, lider...

EURO 2024 Elemeleri'nin son maçında Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın kafilesinde yer alan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, havalimanında açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması!...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynanmasına onay verdiğini söylerken Okan Buruk ve İsmail Kartal'la ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel...

Akciğer kanseri teşhisi konulan Yıldıray başkanın ; tedavisi Yedikule göğüs hastalıkları Hastanesinde başlamış, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ONKOLOJİ bölümünde, tedavisine devam etmektedir.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel kurulda aday olmayacağını...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyonla kararlı bir şekilde...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yılın dördüncü enflasyon raporu için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon hedefi 7 puan artarak yüzde 58'den yüzde 65'e çıktı. Erkan "Enflasyonun Mayıs 2024'te yüzde 70-75 arasında zirve yapmasını öngörüyoruz" dedi. Tahminlere ilişkin...

İBB’nin sanat sergisine soruşturma açtıran Alperenler Teşkilatı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Feshane’deki sergisine yönelik suç duyurusunda bulunan Yesevi Alperenler Teşkilatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Mican’ın suç sicili bir hayli kabarık çıktı. Mican’ın zamanında Neve Şalom Sinagogu’na saldırdığı için yargılanıp hapis cezası almış olduğu da ortaya çıktı.

Konak Belediye Başkanı Batur, Gençlerin Sorularını Yanıtladı:...

Konak Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Konak Gençlik Buluşması’nda soruları yanıtlayan Başkan Batur, “Türkiye bizim Türkiye’miz. Bu ülke bizim. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadan umutsuzluğa yer vermeden, bu ülkede üretmeye, çalışmaya devam etmemiz lazım. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeye, bu...

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.