Etiket: çağrısı

Hamas'tan Arap ve İslam ülkelerine 'İsrail'e karşı bir...

Hamas, Arap ve İslam ülkelerine 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik soykırım savaşı yürüten İsrail'e karşı bir tutum sergilemeleri çağrısında bulundu.

TKP'den sola seçim ittifakı çağrısı

Sola seçim ittifakı çağrısı yapan TKP'nin açıklamasında, 'Tüm devrimci güçleri parlamento için bir seçim ittifakı oluşturmaya çağırıyoruz' denildi.

Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği gıda krizi, Çad'da kıtlığa...

Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyanın en az gelişmiş üçüncü ülkesi konumundaki Orta Afrika ülkesi Çad, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı savaş sonucu gıda arzında yaşan dengesizlikler nedeniyle acil durum ilan etti. Ülke kıtlıkla karşı karşıya kalırken, Çad hükümeti tüm dünyaya yardım çağrısı yaptı.

Şişli, Teşvikiye halkından hukuksuzluklara karşı direniş...

Şişli'nin en duyarlı mahallesi Teşvikiye Mahallesi halkı; hak hukuk gözetilmeden bir devlet üniversitesi olan Marmara Üniversitesi arazisi ve içerisinde bulunduğu, ilçenin en büyük yeşil alanlarından biri olan vadi DAP YAPI İnşaat’a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satılmasını protesto için basın açıklaması daveti yapıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.