Etiket: çıktı

Sarallar çetesine yönelik soruşturmada detaylar ortaya...

Kamuoyunda “Sarallar” olarak bilinen çıkar amaçlı suç ağına yönelik düzenlenen ve çete lideri Özgür Saral’ın da aralarında bulunduğu 24 şüphelinin yakalandığı operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün Esenyurt'taki sitelerde ev sahibi ve kiracıları silahla tehdit ederek yağma yaptıkları öğrenilirken, bir eğlence...

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

İBB’nin sanat sergisine soruşturma açtıran Alperenler Teşkilatı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Feshane’deki sergisine yönelik suç duyurusunda bulunan Yesevi Alperenler Teşkilatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Mican’ın suç sicili bir hayli kabarık çıktı. Mican’ın zamanında Neve Şalom Sinagogu’na saldırdığı için yargılanıp hapis cezası almış olduğu da ortaya çıktı.

AKP'li belediyenin, Nakşibendi tarikatına belediyeye ait...

Üsküdar Belediyesi, belediyeye ait mülkü eğitim ve yurt faaliyetlerinde kullanmaları için Nakşibendi tarikatı Erenköy Cemaati’nin vakıflarından olan Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'na 49 yıllığına kiraladı.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

İstanbul'un yanı başındaki tatil cennetine akın: Nüfus...

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nın 3 bin olan nüfusu 200 bine ulaştı. Otel ve pansiyonların dolduğu adaya, ek seferler düzenleniyor.

Derin dondurucuda 4 ceset bulunmuştu: Cinayetin nedeni...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada katil zanlısının Çeşme'de yakalandığı aktarıldı. Katil, cinayeti 'kıskançlık' nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Trabzon'da kadınlar sokağa çıktı: Meclis'te Hizbullah istemiyoruz

Trabzon'da kadınlar AKP listelerinden Meclis'e giren HÜDA PAR'ı protesto için sokağa çıktı. İzmir Marşı'nı okuyan kadınlar 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' açıklaması yaptı

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

Yağmadan Binali Bey Çıktı

Gazeteci Murat Ağırel’in Yağma adlı kitabından Binali Yıldırım’ın çocukları, Kızılay ve Bayburt Group’tan çıktı. Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Barış Terkoğlu, o yağma hikayesini yazdı.

Erdoğan'ın 'müsvedde' dediği profesörün kim olduğu ortaya...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘profesör müsveddesi’ ifadesiyle hedef aldığı Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Prof. Dr. Ersan Şen'in videosunun olduğu bir tweeti alıntılayan Görür “İşte hakikat, sevgiyle” notunu paylaştı.

SGK önündeki EYT kuyruğunda izdiham çıktı

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesinin ardından başvurular devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu binaları önündeki yoğunluk bugün de sürdü. İstanbul Esenyurt'taki SGK binası önünde çıkan izdihama polis müdahale etti.

Afganistan'da kadınlar Taliban'a karşı sokağa çıktı!

Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban’ın kadınların üniversiteye gitmesini yasakladığı karara sert tepki geldi. Başkent Kabil’de düzenlenen protestoya polislerin müdahalesi sert oldu.

Koronavirüsün 'kanser hücreleri'ne etkisi ortaya çıktı

3 yıl önce tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'un kanser hücreleri üzerinde yeni bir etkisi daha ortaya çıktı. Çukurova Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre Covid-19, kanser hücrelerinin yayılımını hızlandırıyor.

Emeklilerin zamlı maaş tablosu ortaya çıktı

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli maaşlarına yapılacak zam tablosu da ortaya çıktı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.