Etiket: dedi

İstanbul için 'Murat Kurum' dedi: 26 ilde adaylar açıklandı

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum oldu. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisin 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilde belediye başkan adayını açıkladı.(HABER MERKEZİ) EMİN TANŞU

Sayıştay 'kanuna aykırı' dedi: İBB'ye 161 milyonluk 'ücretsiz...

Sayıştay, özel günlerde ücretsiz yolcu taşıyan İBB’nin kamu zararına neden olduğunu öne sürdü. 161 milyon TL’lik zararın İmamoğlu, yöneticiler ve meclis üyelerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Sinan Oğan "Erdoğan'ı Destekliyoruz" Dedi: Ümit Özdağ Tepki...

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Suriye, Türkiye'deki sığınmacıların dönmelerini istiyoruz...

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'deki Suriye vatandaşlarının ülkelerine geri dönmesini istiyor. Ancak AKP geri göndermeyiz açıklamaları yapıyor.

YSK, Bakan Soylu'ya 'Dur' Dedi... Jandarma ve polisin seçim...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.

Erdoğan 'mülakatı kaldıracağız' dedi, aynı gün Bakanlık...

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken adaylar ve siyasi partiler vaatlerini açıklamaya başladı. 21 yıldır iktidarda olan AKP kendi getirdiği 'mülakatı' kaldırma vaadinde bulundu. Ancak aynı gün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeni bir mülakat getirildiği ortaya çıktı.

Depremzede: Soylu geldi, ‘çadır gönderiyorum’ dedi, gidiş...

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma çalışmalarını takip eden CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’ya dert yanan depremzede vatandaş, “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu geldi. Burada ateşin içinde, yağmurun altında oturduğumuzu gördüler. Çadır istedik. ‘Hemen gönderiyorum.’ dedi. Gidiş o gidiş'” diye konuştu.

Erdoğan 'SADAT ile alakam yok' dedi, CHP'li Tuncay Özkan...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın SADAT yöneticileriyle bir ilişkisinin olmadığı yönündeki açıklamalarına; “Sözlerini inkar etmesine alıştık da imzasını inkar etmesi ilk oluyor! Erdoğan, kendi imzasıyla kurucusunu Saray'a danışman yaptığı Sadat'la ‘alakam yok’...

CHP FETÖ’nün siyasi ayağıdır” dedi, sosyal medya ayağa...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan "CHP’yi FETÖ’nün siyasi ayağı" olmakla suçladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.