Etiket: destek

Avrupa başkentlerinde Gazze’ye destek: Londra ve Paris'te...

İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanı devam ederken, bugün Avrupa başkentlerinde protesto gösterileri gerçekleşti. İngiltere’nin başkenti Londra ve Fransa’nın başkenti Paris’te Gazze’ye destek gösterileri düzenlendi.

149 lira desteğe tepki: Çiftçiler üretimden çekildi

Tarımın en büyük girdilerinden mazot ve gübreye yapılacak desteğin geçen yılın rakamlarına göre belirlenmesi tartışma konusu oldu. Uzmanlar, çiftçilerin üretimden çekildiği uyarısında bulundu.

Roman Dernekleri, Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini...

Roman Dernekleri, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

TİP’den Kılıçdaroğlu’na destek, seçimlere ittifak içinde...

Hatay’da yapılan PM toplantısı ardından Sonuç Bildirgesi’ni açıklayan TİP, Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde görüş bildirdi. Parti ayrıca, seçimlere kendi adı ve amblemiyle girme kararı aldı.

Bakanlık devreye aldı: Aylık 8 bin lira destek verilecek

Çalışma Bakanlığı, nitelikli yeni bir istihdam modeli devreye aldı. Buna göre 'Üretim Sürecine Katılım Programı' kapsamında eğitim durumuna göre her bir istihdam için aylık 7 bin 603 lira ile 8 bin 294 lira destek sağlanacak.

Kaymakamlıklardaki aile destek merkezleri AKP'nin arka...

CHP’li milletvekili Mahmut Tanal, kaymakamlıklar bünyesindeki Aile Destek Merkezleri’nin, AKP Kadın Kolları’nın etkisi altına girdiği, iktidar partisinin arka bahçesi gibi çalıştığı iddialarını Meclis gündemine taşıdı.

Gözyaşlarına boğulan Merve’ye Fener’den destek

Şanlıurfalı 13 yaşındaki hentbolcu Merve Akpınar geçen gün gözyaşlarına boğularak yaptığı açıklamada, "Sen kızsın, şort giyemezsin, erkeklerin yanında oynayamazsın diyerek hep beni dışladılar. O zaman kendime bir söz verdim. 'Köyümdeki kız çocuklarının kaderini değiştireceğim' diye" demişti. Fenerbahçe Spor Kulübü, Akpınar'a destek...

Hibe destek başvuruları neye göre yapılacak?

Ticaret Bakanlığı, esnafa yönelik hibe desteği başvurularının kimlik numaralarına göre yapılacağını açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.