Etiket: Dışişleri

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara’ya geldi

Türkiye'ye 5 ve 6 Kasım'da ziyaret gerçekleştireceği duyurulan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bir gün gecikmeli olarak Ankara'ya geldi.

İran Dışişleri Bakanı: Hamas sivil rehineleri serbest bırakmaya...

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan BM'de konuştu: Gazze'deki soykırım devam ederse ateşi durduramayacağız... Hamas liderleri 6 bin Filistinli karşılığında İsrailli sivilleri serbest bırakmaya hazır.

Almanya Dışişleri Bakanı Atina’da: Miçotakis'le Türkiye'yi...

Doğu Akdeniz’de suların yeniden ısındığı ve Ukrayna’daki savaşın devam ettiği bir dönemde Alman politikacı Yunanistan hükûmeti yetkilileriyle bir dizi önemli meseleyi masaya yatırıyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan flaş iddialar: Rusya'nın...

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı hazırlığında olduğu yönündeki iddiaları yineledi. Blinken, Rusya'nın Ukrayna'nın işgali için 'sahte bir terör saldırısı, kimyasal saldırı ya da insansız hava saldırısı'nı gerekçe gösterebileceğini ifade etti.

G7 Dışişleri Bakanları’ndan Rusya’ya yaptırım tehdidi

G7 Dışişleri Bakanları, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırgan tavırları karşısında, Rusya'nın "büyük bedeller ödeyeceğini" belirterek, yaptırım tehdidinde bulundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.