Etiket: Esenyurt'ta

Meral Akşener, İYİ Partililerin saldırıya uğradığı Esenyurt'ta...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Tanıtım Karavanı'na saldırı düzenlenen Esenyurt’ta meydan okudu. Akşener'in yanında saldırıya uğrayan İYİ Partililer ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu vardı. Akşener, elini bağrına vura vura, "Haramiler, buradayım burada... Buyurun, buyurun... Bu harami düzen elbette...

Esenyurt'ta ortakların alacak verecek meselesi kanlı bitti:...

Esenyurt'ta ortakların alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ölü Esenyurt'ta 2 ortağın alacak verecek kavgası kısa sürede büyüdü.

Esenyurt'ta şüpheli kadın ölümleri: Yine 'yüksekten düştüler'

Esenyurt'ta iki kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Sokak sakinlerinden biri olan Leyla Aksu isimli kadının düşmeden önce 'yapma' diye bir ses duyulduğunu söyledi.

Esenyurt'ta bir binanın çatısı yurttaşların üzerine uçtu:...

Yurt genelinde etkisini sürdüren lodos sebebiyle bir binanın çatısı yurttaşların üzerine uçtu. Olayda biri bebek 4 kişi yaralandı, bir kişi ise yaşamını yitirdi.

Esenyurt'ta düzenlenen uluslararası müzik ve halk dansları...

Esenyurt Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Müzik ve Halk Dansları Toplulukları gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

Esenyurt'ta kadınlara para tuzağı

Esenyurt'ta, bir kişi sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kadının parasını çalıp hesabı ödedikten sonra kaçtı. O anlar kafenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kod46 ile işten atılan A101 işçisi için Esenyurt’ta eylem

Market İşçileri Dayanışma Ağı, Mağaza Market-Sen ve Barkod Dergisi bugün İstanbul Esenyurt’ta A101 önünde eylem yaptı. Kod46 ile işten atılan A101 işçisinin çalıştığı şube önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.