Etiket: Fatih

Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in cezası belli oldu

Thodex'in kurucusu Fatih Özer, yargılandığı davada savunmasını yaptı. Özer, hakkında 40 bin 462 yıl hapis cezası istendi. Özer, savunmasında Thodex'in bir suç örgütü değil bir şirket olduğunu iddia etti. Özer, savunmasını Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor' türküsüyle bitirdi. Özer, 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis...

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Fatih Erbakan'dan, Erdoğan'ı kızdıracak sözler..

Seçime tek başına girmek istediklerini her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cumhur İttifakı’nda yer alma olasılıklarının yüzde 1 olarak açıklarken, "20 senenin günahına son dakika ortak olmak, bizim açımızdan uygun değil" dedi.

Fatih Altaylı'dan bomba iddia: Türkiye'den gitme hazırlığındalar!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Bazı tanınmış, bilinmiş müteahhitlerin kendileri için başka ülkelerde bir gelecek hazırlama peşinde olduğu iş çevrelerinde ve bankacılık çevrelerinde çok konuşulur oldu son zamanlarda." diye yazdı

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.