Etiket: geçti

Açlık sınırı yeni asgari ücreti geçti! Birleşik Kamu-İş'ten...

Mutfak enflasyonundaki ciddi artış ve yeni yılda her kaleme yapılan zamlar hayat pahalılığını katlarken, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'nun ocak ayı Açlık-Yoksulluk Araştırması’na göre; dört kişilik bir ailenin açlık sırını ocak ayında 17 bin 442 liraya kadar yükseldi. Yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 lirayı buldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında ölenlerin sayısı...

İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 12 bini geçti. Saldırılarda 200 doktor, hemşire ve ilk yardım görevlisi, 51 gazeteci öldürüldü.

Emekliye yüzde 25 zam Meclis'ten geçti

Emekli aylıklarına yüzde 25 artış öngören düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. AKP’li ve MHP’li milletvekilleri muhalefet partilerinin zam oranının artırılmasına ve seyyanen artış yapılmasına yönelik verdikleri önergeleri reddetti.

17 Ağustos Depremi'nin üzerinden 23 yıl geçti

Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve "asrın felaketi" olarak tanımlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin üzerinden 23 yıl geçti.

Cristiano Ronaldo Premier Lig tarihine geçti!

Sezon başında İtalyan ekibi Juventus ile yollarını ayıran ve yeniden yıllar önce oynadığı Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, Premier Lig tarihine geçti. 37 yaşındaki futbolcu erteleme maçında Chelsea ile oynadıkları müsabakada rakip fileleri havalandırdı. Portekizli yıldız, bu golle birlikte 37 yaşında en çok gole...

Rusya, Ukrayna savaşında ikinci aşamaya geçti

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna savaşında ikinci aşamaya geçildiğini duyurdu.

SGK harekete geçti ve değişti! Emeklilik için 55 yaş kararı...

SGK harekete geçti ve değişti. Emekli olmak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. SGK tespit ediyor. 55 yaş ve az prim günüyle erken emekliliğe yönelik yapılan düzenleme sayesinde vatandaşlar daha erken emekli olma imkanına sahip oluyor. Çeşitli sebeplerle (bilişsel yaşlanma ile fizyolojik ve psikolojik yaşlanma hali) daha...

Diyanet protokolde, Genelkurmay Başkanı'nın önüne geçti!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesinin ardından devlet protokolü gayri resmi olarak değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı'ndaki 30 Ağustos töreninde Diyanet İşleri Başkanı, Genelkurmay Başkanı'nın önünde yer aldı.

Balıkesir ve İzmir'de fırtına yıktı geçti: Onlarca tekne...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı, 17 çatı uçtu, 10 ağaç devrildi. İzmir'in Dikili ilçesinde de 25 teknenin ağır hasar gördüğü bildirildi.

Rusya'da Covid-19 vaka sayısı 871 bini geçti

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edilenlerin sayısı 871 bin 894’e, ölü sayısı 14 bin 606’ya yükseldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.