Etiket: gerçek

Apartmanın bir katı 'az' diğer katı 'ağır' hasarlı. Fıkra...

Hatay’ın Defne ilçesinde depremde hasar alan beş katlı apartmanda dairelerden birine “az hasarlı” diğerine ise “ağır hasarlı” tespiti yapıldı. Dairesi için “az hasarlı” tespiti ile karşılaşan Gülay Mübarek karara şaşırdığını belirterek "Oturduğumuz binanın çatısı, balkonları ve arka cephesi yok" dedi.

Yıkımın gerçek nedeni tek adam iktidarı

Ülke, bir haftayı geride bırakan deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken süreci yönetemeyen iktidar da enkaz altında kaldı. Bir kez daha kendi kaderine terk edilen halk, bölgeden ‘devlet’e sesini duyurmaya çalıştı. 20 yıllık AKP rejiminin çözüldüğünü vurgulayan uzmanlar ve siyaset bilimciler, çöküşün siyasi tercihlerden...

Avrupa hayal oldu! İşte Türklere vize işkencesinin ardında...

Türkiye'de yurt dışına gitmek isteyen vatandaşlar ''geri dönüşünüz şüpheli'' denilerek ret yanıtı alıyor. CHP'li Sibel Özdemir, vize kriziyle ilgili ''Bakanlık adım atsın'' çağrısında bulundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.