Etiket: güvenlik

Hamas: İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, Filistinli...

İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'in Filistinli mahkumları 'idam etmek istediğini' söyleyen Zaher Jabarin, "İsrail, hapishanelerdeki mahkumlara karşı mide bulandırıcı suçlar işliyor" dedi.

Hastaneye rapor almaya giden motokurye 4 güvenlik görevlisini...

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne rapor almaya giden motokurye Semih K., doktorla tartışınca kendisini engelleyen 4 güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı.

Sokakta düğün yapanlar güvenlik görevlilerine saldırdı:...

Şişli'de sokak ortasında yapılan düğün için ihbar alan mahalle bekçileri ile düğün sahipleri arasında çıkan arbedede de havaya sıkılan biber gazından etkilenen Oltan Koca isimli gece bekçisi hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen evli ve 3 çocuk babası Oltan Koca şehit oldu. Olayda 4 bekçi ise hafif şekilde...

İstanbul'da güvenlik, sağlık ve ulaşım dışında kamu personelleri...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, salı günü güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

Paşinyan güvenlik danışmanını görevden aldı

Dağlık Karabağ savaşında Azerbaycan'dan ağır yenilgi alan Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan danışman olarak atadığı Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski başkanı Tümgeneral Arshak Karapetyan'ı görevden aldığı bildirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.