Etiket: iddiası

Cem Uzan'dan flaş AKP iddiası: 400 milyar doların yerini...

Genç Parti'nin kurucusu Cem Uzan, AKP iktidarının 20 yıllık iktidarı boyunca yapılan ihalelerden toplamda 400 milyar dolar komisyon aldığını ve bu paraların Katar'da saklandığını öne sürdü. Uzan ayrıca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi ertelemek için OHAL ortamı yaratacağını söyledi.

İşçi-işveren asgari ücrette anlaştı iddiası

Milyonlarca çalışan yeni yılda uygulanacak asgari ücret bekliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun dördüncü toplantı belirsizliği sürerken, işçi ve işverenin 3 bin 900 TL'de anlaştığı iddia edildi.

İranlı Monireh Majıdızadeh 40.000 Doları alıp, sevgilisiyle...

İranlı 28 yaşındaki Monireh Majıdızadeh 40.000 Doları İşadamı R.?'dan çalıp sevgilisiyle kayboldu. Taksim, Üsküdar ve Kadıköy civarlarında olduğu tahmin edilen İranlı dolandırıcı hakkında Savcılığa suçduyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

İYİ Partili Özkan'dan dikkat çeken AKP iddiası

İBB AKP Grubu içinde son dönemde çatlak sesler duyulduğunu kaydeden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, önümüzdeki dönem kopmalar yaşanacağını iddia etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.