Etiket: İngiltere

DSÖ duyurdu: Türkiye, İngiltere ve Rusya’da vakalar artıyor

Dünya Sağlık Örgütü, geçen hafta yeni corona virüsü vakalarının en hızlı arttığı bölgenin yüzde 7 ile Avrupa olduğunu duyurdu. Değerlendirmeye göre, vakaların yükseldiği yerlerin başında İngiltere, Rusya ve Türkiye geliyor.

İngiltere 7 ülkeyi 'yeşil' listeye alırken, Türkiye'yi...

İngiltere Ulaştırma Bakanlığı, Covid-19'a karşı önlem olarak oluşturduğu seyahat listesini güncelleyerek, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Lihtenştayn, Litvanya, İsviçre ve Azor Adaları’nın "güvenli" ülkelerin bulunduğu yeşil listeye alındığını duyurdu. İngiliz basınına göre sarı listeye alınması beklenen Türkiye ise, kırmızı listede...

İngiltere'de koronavirüsten iyileşen hastaların aylar sonra...

İngiltere'de yapılan bir tıbbi çalışmaya göre, koronavirüsten (Covid-19) iyileşen hastaların grip hastalığı gibi aylar sonra bağışıklığını kaybedip tekrar koronavirüs olabilecekleri belirlendi.

İngiltere'de kış için yapılan koronavirüs çalışmasına göre...

Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden olan İngiltere'de yapılan yeni bir çalışma kışın yaşanacak ikinci dalgada 120 bin kişinin daha ölebileceği belirtildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.