Etiket: istedi

Tunceli'de Vatandaşlar belediyeden ulaşıma ve suya zam...

Tunceli'de vatandaşlar belediyenin toplantısında fiyatların ucuz olduğunu belirtip ulaşım ve suya zam istedi. Halkın bu talebi üzerine, belediye meclisi 4 yıl aradan sonra zam kararını onayladı. Kararı değerlendiren Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, "Halk dayanışmak için yaptı, biz 'Zam yapın' demedik" dedi.

Erdoğan 'indirim' istedi; AKP'li belediye suya zam yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz Şubat ayında AKP’li belediyelere suda yüzde 7 indirim yapmaları konusunda talimat vermişti. AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Erdoğan’ın açıklamalarının ardından suya yüzde 14 indirim yaptıklarını belirtmişti. İndirim açıklamasının üzerinden henüz 3 ay geçmesinin ardından...

Abdülhamit Gül 'affını' istedi: Bekir Bozdağ yeni Adalet...

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararına göre Adalet Bakanı Abdülhamit Gül istifa etti. Gül’ün yerine Bekir Bozdağ atandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.