Etiket: İzmir'de

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

İzmir'de AKP'nin uykularını kaçıracak mahşeri kalabalık

Millet İttifakı'nın altı lideri ilk kez bir mitingde bir araya geldi. İzmir'de 1 milyondan fazla kişi Gündoğdu Meydanı'nı doldurdu. Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanlarını 1 milyondan fazla kişi doldururken, alanın çevresine vatandaşların programı izleyebilmesi için dev ekranlar kuruldu.

İzmir'de peş peşe artçı depremler..

İzmir'in Buca ilçesinde, saat 03.29'da AFAD verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD büyük depremin ardından artçıların devam ettiğini açıkladı.

İzmir'de çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde köy mezarlığı yakınında çıkan yangın hem karadan hem havadan müdahale ile kontrol altına alındı.

İzmir’de kadın şoföre saldırı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir kadın şoför, durak haricinde yolcu almadığı gerekçesiyle sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Zanlı gözaltına alındı. Başkan Tunç Soyer, “Gereken hukuki takip yapılacak” dedi.

İzmir'de peş peşe depremler

Ege Denizi’nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında gece saatlerinde meydaa gele peş peşe depremler vatandaşları korkuttu.

Balıkesir ve İzmir'de fırtına yıktı geçti: Onlarca tekne...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı, 17 çatı uçtu, 10 ağaç devrildi. İzmir'in Dikili ilçesinde de 25 teknenin ağır hasar gördüğü bildirildi.

İzmir'de kirli ihale: Paralar, CHP'li Bornova Belediye...

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinin, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un şirketine ihaleler verdiği ortaya çıktı.

İzmir'de askeri eğitim uçağı denize düştü!

İzmir'de bir savaş uçağı eğitim uçuşu surasında denize düştü. Foça açıklarında kırıma uğrayarak denize düşen uçaktaki 2 pilot sağ olarak kurtarıldı..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.