Etiket: kabul

Emekliye ek zam teklifi Meclis Komisyonu'nda kabul edildi

En düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

TBMM'de uluslararası anlaşmalara dair 5 kanun teklifi kabul...

TBMM Genel Kurulu'nda, uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunmasına dair 5 kanun teklifi kabul edildi

Çalışmayan emekliye 5 bin TL ikramiye Meclis'te kabul edildi

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye ödenmesine ilişkin torba kanunda yer alan madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Çalışmayan emekliye 5 bin TL ikramiye Meclis'te kabul edildi

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye ödenmesine ilişkin torba kanunda yer alan madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

CHP’nin YSK'ya itirazı kabul edildi

CHP'nin Yüksek Seçim Kurulu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda ABD, Kanada, Avustralya, İrlanda ve İngiltere’de oy vermek için ayrılan sürenin dört günden iki güne düşürülmesine ilişkin kararına yaptığı itiraz kabul edildi.

İstanbul Alevi Derneği : '' Kabul etsenizde, etmesenizde,...

İstanbul Alevi Derneği Onursal Başkanı Rüştü Durna bir basın açıklaması yayımlayarak: '' Kabul etsenizde, etmesenizde, bizim ibadet yerimiz Cem Evi'dir''açıklamasında bulundu.

Sansür yasasının hapis cezasını öngören maddesi AKP-MHP...

Sansür yasasının hapis cezasını öngören 29. maddesi Meclis Genel Kurulu'nda AKP-MHP oylarıyla kabul edildi. Maddenin kabul edilmesinin ardından CHP'li Engin Altay, 'Bu yasa üç şeye sebep olacak. Bir; yasayı buraya getirenlere bu talimatı veren kimse, Türkiye’de bir nefret objesi olacak. Ve Türkiye, diktatör ve adamlarının yönettiği...

‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki: Kabul...

Türkiye Eczacılar Birliği, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki gösterdi, “Kamu eczacılarını yok sayan bu düzenlemeyi kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Emekli aylıklarını artıran teklif, komisyonda kabul edildi

İktidarın değişmesi durumunda olası kadro değişimine karşı, görevden alınabilecek TBMM üst yöneticilerinin yine Meclis çatısı altında, güvenceli olarak görülen, maaşı yüksek Başkan Başmüşaviri ve müşavir kadrolarına getirilmesini öngören; 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren torba kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda...

AKP'li isim döviz krizini kabul etti

AKP MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu, Türk lirasındaki rekor değer kaybıyla ilgili konuştu. Gündoğdu, 'Evet, dolar, iktidara geldiğimiz günden beri 7 kat artmış durumda' dedi.

Anayasa Mahkemesi HDP'nin talebini kabul etti

HDP'ye açılan kapatma davasında flaş bir gelişme yaşandı. Anayasa Mahkemesi HDP'nin ek süre talebini kabul etti. HDP'ye savunma için 30 gün ek süre verildi.

Günlük 2.50 lira asgari ücret desteği kabul edildi

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan torba yasaya göre, işverenlere, ödeyecekleri sigorta priminden hesap edilerek günlük 2.50 lira, aylık 75 lira asgari ücret desteği sağlanacak. Finansman İşsizlik Sigortası Fonu’ndan karşılanacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.