Etiket: karşı

Hamas'tan Arap ve İslam ülkelerine 'İsrail'e karşı bir...

Hamas, Arap ve İslam ülkelerine 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik soykırım savaşı yürüten İsrail'e karşı bir tutum sergilemeleri çağrısında bulundu.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

Yunanistan'ın arkasındaki Arap ülkesi belli oldu! 'Türkiye'ye...

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Türkiye'ye ilişkin verdiği röportajda gözden kaçan bir detayı kamuoyu ile paylaştı. Demir, röportajda Dendias'ın kendilerine bir Arap ülkesinin destek verdiğini belirterek o ülkenin ismini açıkladığını belirtti.

Afganistan'da kadınlar Taliban'a karşı sokağa çıktı!

Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban’ın kadınların üniversiteye gitmesini yasakladığı karara sert tepki geldi. Başkent Kabil’de düzenlenen protestoya polislerin müdahalesi sert oldu.

Beşiktaş Belediyesi Olası İstanbul Depremine Karşı Farkındalık...

Beşiktaş Belediyesi olası İstanbul depremine karşı farkındalık yaratmak amacıyla "Depremin Afete Dönüşmesini Önleyebiliriz" başlığıyla panel düzenledi.

Çin, ABD'ye karşı alacağı 8 kararı duyurdu! İlişkiler giderek...

Çin, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin Tayvan ziyaretinin ardından ABD'ye karşı bir dizi kararlar alıyor. Çin yönetiminin kararları, ABD ile ilişkileri zayıflatacak ve ikili temasları da seyrekleştirecek.

İngiltere'de benzin fiyatındaki artışa karşı 'yavaş gitme'...

İngiltere, Galler ve İskoçya'da benzin fiyatlarındaki artışa karşı otoyollarda "yavaş gitme" protestoları yapılıyor. Araçların otoyollarda yaklaşık 30 kilometre hızla ilerlediği belirtiliyor.

Gericilik tırmanıyor: Atatürk ve laikliğe karşı bildiri

Kamuoyunda tebliğciler olarak bilinen yobazlar kapı kapı dolaşarak ulusal bayramları kutlayanları kâfir olarak niteliyor. Gezi davasında büyük bir hukuksuzluğun altına imza atanlar, söz konusu Cumhuriyetin değerleri olunca üç maymunu oynuyor.

Koray Aydın: Valilikler, İyi Parti’ye karşı protesto talimatı...

Bingöl'de yaşanan küfürlü tartışmayla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, valiliklerin, İYİ Parti'ye karşı eylem çağrısında bulunduğunu söyleyerek iktidara tepki gösterdi.

TURYİD'ten 4. dalgaya karşı öneriler

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği, Covid-19 pandemisinde geçirdikleri zor sürecin ardından artan vaka sayıları sonrası önerilerini sıraladı.

Rize, İkizdere'de taşocağına karşı direnişe müdahale: Gözaltılar...

ERDAL DEMİR (YURT HABER ) Rize İkizdere'de yapılmak istenen taş ocağına karşı halkın sürdürdüğü eyleme gazlı müdahalede bulunuldu. Müdahalede çok sayıda köylü gözaltına alındı.

Şişli, Teşvikiye halkından hukuksuzluklara karşı direniş...

Şişli'nin en duyarlı mahallesi Teşvikiye Mahallesi halkı; hak hukuk gözetilmeden bir devlet üniversitesi olan Marmara Üniversitesi arazisi ve içerisinde bulunduğu, ilçenin en büyük yeşil alanlarından biri olan vadi DAP YAPI İnşaat’a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satılmasını protesto için basın açıklaması daveti yapıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.