Etiket: Kılıçdaroğlu

Özgür Özel: CHP'de 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemine...

Başkan seçildi. 13 yıldır bu görevi sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy almıştı. Özel göreve seçilmesi sonrası yaptığı konuşmada 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak, "Elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacak, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte...

CHP Kılıçdaroğlu Akbelen direnişinde..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, direnişe destek olmak için Akbelen'e geldi. Yurttaşlar, Kılıçdaroğlu'nu "Direne direne kazanacağız" sloganı ve alkışlarla karşıladı.

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'de MYK toplantısı sona erdi: Tüm üyeler istifa etti,...

CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısı sona erdi. MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. Faik Öztrak'ın yarın açıklama yapacağı öğrenildi.

DP Lideri Gültekin Uysal: Kılıçdaroğlu en kuvvetli adaylardan...

DP lideri Gültekin Uysal, Türkiye'nin seçim havasına öngörülenden erken girdiğini söyledi. Uysal, “Karar alma süreçleri daha erkene alınmalı. Oy bağlamında bir güç dengesi oluşturulmalı. İşin tabiatı bunu gerektirir. Söyleyecek sözü olmak eşitliğin temelidir” dedi.

Kılıçdaroğlu video ile halka seslendi: Bu borçları sakın...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı video ile halka seslendi. Kılıçdaroğlu videoyu paylaşırken 'Saray da sureti haktan görünenler de iyi dinlesin' notunu da düştü.

Kılıçdaroğlu: Montrö Sözleşmesi'ni tartışmaya açmak ihanettir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Montrö Sözleşmesi'ni tartışmaya açmak ihanettir. Montrö Sözleşmesi; Türkiye'nin, bölgenin ve dünyanın güvenliği için büyük bir öneme sahip." dedi.

Kılıçdaroğlu: Suriyelileri iki yıl içinde memleketlerine...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay EXPO 2021 Ankara Lansmanı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, Hatay’da 900 bin Suriyeli olduğunu belirterek “En geç iki yıl içinde Suriyeli kardeşlerimizi davulla, zurnayla kendi ülkelerine yolcu edeceğiz. Onların kendi iradeleriyle, kendi ülkelerine gitmelerini isteyeceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önünde / CANLI...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitti. Bakanlığın önüne çok sayıda polis sevk edildi. Kılıçdaroğlu'nun içeri girmemesi için demir kapaya zincir vuruldu.

Kılıçdaroğlu açıkladı: CHP'li belediyelerin asgari ücret...

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu, belediyelerdeki asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını duyurdu.

CHP'den dev gövde gösterisi! Kılıçdaroğlu: ''Geliyor gelmekte...

CHP lideri Kılıçdaroğlu ilk mitingini Mersin'de gerçekleştirdi. Binlerce kişinin akın ettiği mitingde vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, ''Size söz veriyorum bu sorunları çözeceğiz. Demokrasiye inanıyoruz o yüzden diyoruz, geliyor gelmekte olan.'' dedi.

Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki lider görüşme sonrası açıklamalarda bulundu, erken seçim çağrısı yaptı. İki partinin ekonomi kurmaylarının beraber çalışacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu: TÜGVA’cıları Suriye’ye gönder, komutanları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, “TÜGVA’cıları Suriye’ye gönder, komutanları da Bilal Erdoğan olsun” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada CHP iktidarında basın ve medya alanında yapılacak değişiklikleri açıkladı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener’in Cumhurbaşkanlığı stratejisi

Barış Pehlivan, bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerine CHP ve İYİ Parti kulislerinde konuşulanlara yer verdi.

Kılıçdaroğlu 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın' diyerek dünyaya...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yayımladığı mesajlarla dünyaya seslendi. Kılıçdaroğlu, "Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz!" ifadelerini kullandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.