Etiket: kişinin

Bursa'da içinde 47 kişinin bulunduğu tur otobüsü şarampole...

Kütahya'dan yola çıkarak Bursa'nın Mudanya ilçesine gelen tur otobüsü şarampole yuvarlandı. İçinde 47 yolcunun bulunduğu otobüsün geçirdiği kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 36 kişi de yaralandı. Öte yandan kazada ölen kişilerin kimlikleri de belli oldu. Otobüs sürücüsü Kenan Yiğit'in yanı sıra, Şule Dağdelen, Nazan Kaytan,...

Şişli'de 1'i polis 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili...

Edinilen son dakika gelişmesine göre Şişli'de iki aile arasında nişan atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 polis 5 kişi yaralanmıştı.

İtalya'da düşen helikopter bulundu: 4'ü Türk 5 kişinin...

İtalya'da Eczacıbaşı çalışanı dört Türkiye vatandaşının bulunduğu kayıp helikopterin Cusna Dağı'nda olduğu belirlendi. Reuters "İtalya'daki helikopter kazasında, 4'ü Türk 5 kişinin cansız bedeni bulundu" açıklamasında bulundu.

5 milyon kişinin doğalgazı kesildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, “Avrupa’da en ucuz gaz bizde” açıklamasının ardından bir çalışmaya imza atan CHP’li Akın, son 3,5 yılda 5 milyondan fazla abonenin doğalgazının kesildiğini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.