Etiket: Lideri

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki Elhüseyni Hayatını Kaybetti

Son yıllarda adeta altın devrini yaşayan ve devletin her kademelerine sızan Menzil Tarikatı ölümle sarsıldı. Menzil Tarikatı'nın lideri Seyyid Abdülbaki Elhüseyni tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DP Lideri Gültekin Uysal: Kılıçdaroğlu en kuvvetli adaylardan...

DP lideri Gültekin Uysal, Türkiye'nin seçim havasına öngörülenden erken girdiğini söyledi. Uysal, “Karar alma süreçleri daha erkene alınmalı. Oy bağlamında bir güç dengesi oluşturulmalı. İşin tabiatı bunu gerektirir. Söyleyecek sözü olmak eşitliğin temelidir” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener: Birinci parti çıkacağız ve başbakan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Muğla 3. Olağan Kongresi’nde konuştu. Başbakanlık vurgusu yapan Akşener, "Ne için başbakanlığa aday olduğumu anladınız mı? Sizden istediğim şudur: Birinci parti çıkacağız ve ben de başbakan olacağım" dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Süleyman Soylu’ya 5 kuruşluk...

İYİ Parti lideri Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya FETÖ iddiaları nedeniyle 5 kuruşluk dava açtı...

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den flaş açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Taksim saldırısı sonrası yurt dışına giden ve danslı gösterilerle karşılanan Erdoğan tepki gösterdi. Akşener, "Sayın Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretini iptal etmesini ya da en azından milletçe yas tutarken kendisini dans gösterisiyle karşılatmamasını...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada CHP iktidarında basın ve medya alanında yapılacak değişiklikleri açıkladı.

Afgan çete lideri İstanbul’da yakalandı..

Almanya'da çok sayıda suça karıştıktan sonra sınır dışı edilen uyuşturucu ve organize çete lideri Sanger Ahmedi ve 4 adamı bu sabah Bahçelievler'de kaldığı otelde polis tarafından yapılan baskınla gözaltına alındı.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye sert...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında...

CHP'de 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sular ısınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istemesi gerilimi arttırdı. CHP Genel Merkezi’nin, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını baskın hale getirme çabası Ekrem İmamoğlu cephesinde rahatsızlığa neden oluyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener esnafın kurtuluş reçetesini...

İYİ Parti lideri Meral Akşener Memleket Gezileri kapsamında Karabük'teydi. Esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Akşener sonrasında yaptığı konuşmada esnafın kurtuluş reçetesini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.