Etiket: 'Marmara'

İsrail, Gazze Limanı'nı ele geçirdi: Mavi Marmara Anıtı...

İsrail ordusunun açıklamasında, "Zırhlı kuvvetler ve özel birlikler Gazze Limanı'nın kontrolünü ele geçirdi, 10 tünel ve 4 bina yıkıldı" ifadelerine yer verildi.

'Marmara' uyarısı: Bir yıl içinde 2 tane 7'den büyük deprem...

Prof Dr. Şükrü Ersoy, olası İstanbul depremiyle ilgili olarak "Marmara Denizi'nde iki gerilimin olduğu ara mutlaka birleşecek. Mutlaka birleşecek ve 7’den büyük bir deprem verecek" dedi.

Marmara Denizi'nde korkutan deprem

Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.3 olarak açıkladı.

Bolu depremi Marmara depremini tetikler mi?

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin Marmara Denizi'nden geçen fayları tetikleme ihtimalini değerlendirdi.

Marmara depremi 7'nin üzerinde olması bekleniyor

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Olası Marmara Depremi'nin 7'nin üzerinde olması bekleniyor" dedi. Özener, "Türkiye'nin depreme yüzde yüz hazır olan bir ülke olduğunu sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.