Etiket: Mehmet

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Tüm ligleri süresiz olarak...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik....

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Galler’e lider geldik, lider...

EURO 2024 Elemeleri'nin son maçında Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın kafilesinde yer alan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, havalimanında açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması!...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynanmasına onay verdiğini söylerken Okan Buruk ve İsmail Kartal'la ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Erdoğan kapıları kapattı, Mehmet Şimşek 'açmaya' gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam bir yıl önce bugün iş dünyasının en köklü ve en büyük sivil toplum örgütlerinden TÜSİAD'a çok ağır sözler söyleyerek kapıları kapatmıştı. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜSİAD yöneticileriyle toplantı yapacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.