Etiket: Milyonlarca

Kimlik ve ehliyette yeni dönem. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

Kimlik ve ehliyette yeni dönem başladı. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulamasıyla vatandaşlar, ehliyet bilgilerini kimlik kartlarına yükletebiliyorlar. Peki kimliğe ehliyet işletme nasıl yapılır? Gelin birlikte öğrenelim.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

İktidar emeklileri unuttu.. AKP'nin teklifinde emekliler...

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, "2023 Temmuzunda en düşük memur maaşı 22 bin 17 TL'ye çıkarılacak. Seyyanen 8 bin 77 lira zam öngürüyoruz" dedi. AKP’nin memur maaşlarında artış öngören 17 maddelik teklifinde emekliler yer almadı.

Kredi çeken milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar

Yargıtay, 'full paket ücret tahsilatı' yapan bankanın, tüketici ile aralarında yazılı bir sözleşmenin yapıldığı, kesintinin de hukuka uygun olduğunu ispat edemediği gerekçesiyle tüketicinin, banka hakkındaki ‘haciz’ işlemini haklı bularak emsal bir karara imza attı.

İstanbul'da milyonlarca çalışanı ilgilendiren 'izin' kararı

İstanbul'a kar yağışı giriş yaptı. Birçok ilçede her taraf beyaza büründü. İstanbul'da kar yağışının daha da şiddetlenmesi beklenirken, milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik bir karar geldi.

Milyonlarca borçluya müjde: Yapılandırma başlıyor

Vergi cezalarını, sigorta primlerini içeren ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.