Etiket: müdahale

Çanakkale’deki yangına havadan ve karadan müdahale

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kızılkeçili Köyü yakınlarında çıkan orman yangınının söndürme çalışmalarına gece saatlerinde de havadan ve karadan müdahaleyle devam ediliyor.

Polis ODTÜ'ye Girdi, Müdahale Etti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Rektörlük, Onur Yürüyüşü'nü yasakladı. Yasak sonrası polis kampuse girdi, öğrencilere müdahalede bulundu.

Olası İstanbul depremine hazırlık: 'Acil müdahale' senaryosu...

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Uzmanlar peş peşe açıklamalarda bulunup uyarırken olası İstanbul depreminde Atatürk Havalimanı'nın sahra hastanesine dönüştürülmesi ve yaralılara müdahale edilmesi ile hava ambulanslarının hızlı şekilde görevlendirilmesini içeren afet...

Rize, İkizdere'de taşocağına karşı direnişe müdahale: Gözaltılar...

ERDAL DEMİR (YURT HABER ) Rize İkizdere'de yapılmak istenen taş ocağına karşı halkın sürdürdüğü eyleme gazlı müdahalede bulunuldu. Müdahalede çok sayıda köylü gözaltına alındı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.