Etiket: olduğu

Erdoğan'ın 'müsvedde' dediği profesörün kim olduğu ortaya...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘profesör müsveddesi’ ifadesiyle hedef aldığı Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Prof. Dr. Ersan Şen'in videosunun olduğu bir tweeti alıntılayan Görür “İşte hakikat, sevgiyle” notunu paylaştı.

Demirtaş: Cumhurbaşkanı'nın diplomasının sahte olduğu ortaya...

Edirne F tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasıyla ilgili sorular sordu.

Müzisyenler İstiklâl’de İBB’yi protesto etti: Kürtçe olduğu...

İstiklal Caddesi’nde zabıtaların engellemelerine karşı açıklama yapan müzisyenler, “Kürtçe olduğu için baskı var” dedi, 'Şîrîn û xwe zimanê kurdî’ şarkısını söyledi.

Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon...

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) acil kullanım onayı verdiği Turkovac aşısının Faz-1, Faz-2 ve Faz-3 çalışmalarının olmadığını belirterek, "Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon var” diye konuştu.

Cengiz İnşaat'ın sahibi olduğu Eti Bakır'a teşvik verilmemiş,...

Eti Bakır'ın aldığı teşvikleri sıralayan Sözcü yazarı Çiğdem Toker, "Teşvik verilmemiş, adeta yağdırılmış" yorumunu yaptı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.