Etiket: öldürüldü

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Atina'da mafya hesaplaşması: 6 Türk öldürüldü

Yunanistan'da önceki gün yaşanan silahlı saldırı sonucunda 6 Türk'ün infaz edilmesi sonrasında dikkat çeken bağlantılar gündeme geldi.

2022'de 86 gazeteci öldürüldü

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) '2021-2022 İfade Özgürlüğü ve Medya Geliştirmede Dünya Eğilimleri' raporunda geçen yıl dünya çapında 86 gazetecinin öldürüldüğü ve bunun da her 4 günde bir gazetecinin veya medya çalışanının öldürülmüş olduğu anlamına geldiği ifade edildi.

İstanbul’da aynı caddede aynı saatte iki kişi öldürüldü

İstanbul Bahçelievler Mahmutbey Caddesi’nde iki ayrı noktada aynı saatte çıkan silahlı kavgalarda 2 kişi hayatını kaybetti. Amca yeğen arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada amca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yeğeni yaralandı. Diğer olayda caddede karşılaşan husumetli iki kişi arasında çıkan silahlı...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.