Etiket: olsun

Erdoğan'dan '100'üncü yıl' mesajı: Yer gök bayrak olsun

Erdoğan mesajında "Vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

Akşener: AK Partili dayısı olan genç 58 puanla atanıyor,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Salihli ilçesinde yaptığı açıklamada "AK Partili dayısı olan gencin 58 puanla ballı maaşla atandığını görüyorsun. Haram olsun. El ele vereceğiz ve bu harami düzeni birlikte yıkacağız" dedi.

Cemevine ceza gibi fatura: Verdiğimiz vergilerin her kuruşu...

İstanbul Küçükçekmece’deki Garip Dede Cemevi'ne 30 bin TL elektrik faturası geldi. Faturayı paylaşan Cemevi Dedesi Celal Fırat, ‘Verdiğimiz vergilerin her kuruşu haram olsun..’ ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu: TÜGVA’cıları Suriye’ye gönder, komutanları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, “TÜGVA’cıları Suriye’ye gönder, komutanları da Bilal Erdoğan olsun” dedi.

İzmir'in dağlarında çiçeklerin açtığı gün. 9 Eylül İzmir'in...

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'inci yıl dönümü kutlu olsun. İşte 9 Eylül İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluş günü hakkında detaylar...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.