Etiket: ortaya

Sarallar çetesine yönelik soruşturmada detaylar ortaya...

Kamuoyunda “Sarallar” olarak bilinen çıkar amaçlı suç ağına yönelik düzenlenen ve çete lideri Özgür Saral’ın da aralarında bulunduğu 24 şüphelinin yakalandığı operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün Esenyurt'taki sitelerde ev sahibi ve kiracıları silahla tehdit ederek yağma yaptıkları öğrenilirken, bir eğlence...

AKP'li belediyenin, Nakşibendi tarikatına belediyeye ait...

Üsküdar Belediyesi, belediyeye ait mülkü eğitim ve yurt faaliyetlerinde kullanmaları için Nakşibendi tarikatı Erenköy Cemaati’nin vakıflarından olan Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'na 49 yıllığına kiraladı.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Derin dondurucuda 4 ceset bulunmuştu: Cinayetin nedeni...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada katil zanlısının Çeşme'de yakalandığı aktarıldı. Katil, cinayeti 'kıskançlık' nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

Erdoğan'ın 'müsvedde' dediği profesörün kim olduğu ortaya...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘profesör müsveddesi’ ifadesiyle hedef aldığı Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Prof. Dr. Ersan Şen'in videosunun olduğu bir tweeti alıntılayan Görür “İşte hakikat, sevgiyle” notunu paylaştı.

Koronavirüsün 'kanser hücreleri'ne etkisi ortaya çıktı

3 yıl önce tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'un kanser hücreleri üzerinde yeni bir etkisi daha ortaya çıktı. Çukurova Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre Covid-19, kanser hücrelerinin yayılımını hızlandırıyor.

Emeklilerin zamlı maaş tablosu ortaya çıktı

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli maaşlarına yapılacak zam tablosu da ortaya çıktı.

Sayıştay ortaya çıkardı: Kamunun 131 milyon TL alacağı...

Sayıştay’a göre “yabancılara verilen sağlık hizmetlerinden doğan alacakların takip edilmemesi” sorunu, dört yıldır çözülmedi. 2020’de 70 milyon TL’yi geçen alacaklar, 2021’de 131 milyon 378 bin 868 TL’ye yükseldi. Raporda ayrıca 112 ambulans hizmeti sunulan yabancılardan kimlik tespiti yapılamayanlara fatura düzenlenmediği ortaya...

Demirtaş: Cumhurbaşkanı'nın diplomasının sahte olduğu ortaya...

Edirne F tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasıyla ilgili sorular sordu.

Sokak ortasında öldürülen 18 yaşındaki genç, intikam kurbanı...

Etiler'de bir eczanede kalfa olarak çalışan 18 yaşındaki gencin, birkaç gün önce Şişli'de silahla yaraladığı kişinin ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İntikam cinayeti olduğu belirlenen olayla ilgili polis, kimliklerini tespit ettiği saldırganları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

TEDAŞ'daki vurgunlar raporla ortaya çıktı

Bu hafta uluslararası anlaşmaların görüşüldüğü TBMM yine yoğun tartışmalara sahne oldu. Bu haftaki tartışmaların odağında yine doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere enerji zamları vardı. İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, enerji zamlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasında TEDAŞ'la ilgili birtakım gerçeklerin...

Kılıçdaroğlu’nun söz ettiği belge ortaya çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti. Isparta Şehir Hastanesi’nin ihalesini temel atma töreninden dört ay sonra yapıldığı ortaya çıktı.

Komşunun dikkati, yaşlı adamın ölümünü ortaya çıkardı!

Antalya'da evinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam, kanepenin üzerinde ölü bulundu. En son 1 hafta önce görüldüğü belirtilen yaşlı adamın ölümü, odadan gelen koku ile pencereden içeriye sineklerin yoğun bir şekilde girmesiyle ortaya çıktı.

İki farklı senaryo: Koronavirüs nerede ve nasıl ortaya...

ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü (DNI), yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ilk nerede ve nasıl ortaya çıktığıyla ilgili iki farklı senaryo ortaya koydu.

Tam kapanmada içki yasağının belgesi ortaya çıktı

Gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti iktidarının koronavirüsü gerekçe göstererek içki yasağı uygulamasını eleştirdi ve yasağın belgesini paylaştı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.