Etiket: Parti'den

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Yerel seçimlerde işbirliği...

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tulay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Özel, "Kayyum siyasetini bir kez daha kesin ve net bir dille reddediyoruz" dedi. Oruç ise yerel seçimlere ilişkin 'kent uzlaşısı'na vurgu yaparak, "İşbirliği konusunda yöntemler nasıl olabilir konusunda derinlemesine...

İYİ Parti’den Şişli Çıkartması

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal Genel merkez konuklarıyla bir arada adeta şişli çıkartması gerçekleştirdi. Esnaf sorunlarını yerinde dinleyen İYİ Parti grubu çevre esnafından tam not aldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.