Etiket: partisi

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa...

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Akşit; '' 13 milyon sığınmacı ve kaçak, Liyakatsiz yöneticiler, Milletin yüz milyarlarca dolarını çalan çeteler, Terör örgütü mensupları ve doğamızı zehirleyen madenci şirketler.. Gidecekler, gidecekler..

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av....

Zafer Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Sevdagül Tunçer; '' 13 milyon sığınmacı ve kaçak, Liyakatsiz yöneticiler, Milletin yüz milyarlarca dolarını çalan çeteler, Terör örgütü mensupları ve doğamızı zehirleyen madenci şirketler.. Gidecekler, gidecekler..

Zafer Partisi Milletvekili adayı Kihtir : '' Türk Milleti...

Zafer partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Kihtir; ''Bizim meselemiz parti, veya kişisel mesele değil, dava meselesidir.'' diyerek, Adayların Ülkemiz ve Milletimiz için Hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Asım Boray Sulakçı, DEVA partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili...

Asım Boray Sulakçı, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Deva Partisinden İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Gelecek Partisi Ankara'nın Bala ilçesinde fenerle sosyal...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç yıl önce yapımına başlanacağını açıkladığı Ankara’nın Bala ilçesindeki TOKİ konutu alanını gezip fenerle sosyal konut aradı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.