Etiket: patlama

İstanbul’da patlama: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Valiliği, Bahçelievler’de meydana gelen patlamada ölü sayısının 2’ye yükseldiğini bildirdi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama: 6 ölü, 53 yaralı!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Olayda 6 kişi yaşamını yitirdi, 53 kişi yaralandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve 5 savcının görevlendirildiğini, olayla ilgili yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı, İstiklal Caddesi'ndeki patlama...

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanması gereken karşılaşma, Beyoğlu'nda yaşanan patlama nedeniyle ertelendi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama: Can kaybı var!

Son dakika haberi… İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğu bilgisini verdi.

Kadıköy’de bir binada korkunç patlama

Kadıköy Fikirtepe'de patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.

Böylesi ilk kez görülüyor. Reddi miras davalarında patlama

Türkiye'de ekonomik krizin etkileri her alanda kendini hissettirirken borçlu sayısı da her geçen gün artıyor. Son dönemde reddi miras davalarında da büyük artış yaşanıyor.

İstanbul'da korkutan patlama: Çok sayıda yaralı

İstanbul Üsküdar'da 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Kaymakamı Demiryürek, patlama sonucu 2'si ağır 4 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

Atatürk büstünü çöpe attılar!

Atatürk büstüne yapılan gerici saldırılar devam ediyor. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Atatürk büstünü çöpe attılar.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.