Etiket: Peker'in

Sedat Peker'in ifşaları iktidarın elini mi zayıflattı?

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre; Haluk Kırcı ve Alaaddin Çakıcı'nın ardından Kürşat Yılmaz'ın da tahliyesi, ülkücü mafyanın yeniden yapılandırıldığı iddialarına neden oldu. Fikri Sağlar'a göre ise AKP, MHP'nin paramiliter gücüne ihtiyaç duyuyor.

Sedat Peker'in '4.9 ton kokain' iddialarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan...

Sedat Peker dün Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda uyuşturucu trafiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarına değindi.

Sedat Peker'in son ifşasında bomba detay: Tek tek anlattı!

BirGün yazarı Timur Soykan bugünkü "Kuzu, Zindaşti ve İran ajanları..." başlıklı yazısında AKP'li Burhan Kuzu ile uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen Naci Sharifi Zindaşti’nin ilişkisi ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Sedat Peker'in iddialarına sessiz kalan Erdoğan, Soylu...

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerine düşündüğü ismi açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.