Etiket: 'Ramazan'

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

Başkan Barak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

UBB Başkanı Barak,Ramazan Bayram ı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zaza İş İnsanı Ramazan Yıldız'a sürpriz hediye

ERDAL DEMİR (YURT HABER ) Almanya’dan memleketi Diyarbakır'a kamp yapmaya gelen gurbetçi İş İnsanı Ramazan Yıldız'a sürpriz hediye Diyarbakır-Hani Kaymakamlığı makamında takdim edildi.

Diyanet'in 'Ramazan' için yaptığı ihalelerde usulsüzlük

Sayıştay'ın 2020 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı raporunda, başkanlığın yaptığı ihalelerdeki çok sayıda hatalı işlem, örnekleri ile anlatıldı. Raporda, "İdarenin uygun olmayan ihale usulleri ile alımlarını gerçekleştirmesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun rekabet, eşit muamele ilkelerine aykırıdır. İhalelerin zamanında ve uygun...

Şişli Belediyesi, komşularına verdiği desteğe Ramazan ayında...

Hak temelli ve toplumcu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Şişli Belediyesi, Ramazan ayını ihtiyaç sahibi komşularına verdiği desteklerle karşıladı.

Bakanlıktan Ramazan genelgesi! İşte madde madde koronavirüs...

İslam aleminin kutsal ayı Ramazan bu gece başlıyor. Bu sene de geçen sene olduğu gibi Ramazan ayına koronavirüs kısıtlamalarıyla başlıyoruz. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine ''Ramazan Ayı Tedbirleri'' konulu genelge gönderdi. İşte madde madde Ramazan ayı koronavirüs yasakları..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.