Etiket: sahibi

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

Şişli'de Kitabevi Kavgası: İş Yeri Sahibi Madde Bağımlısı...

Şişli'de bir kitabevi iş yeri sahibi ile madde bağımlısı genç arasında çıkan kavga sonucu iş yeri sahibi silahını çıkararak genci bacağından vurdu. Olay yerinden kaçan saldırgan polis tarafından yakalandı. İş yeri sahibi ise serbest bırakıldı.

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak İFJ Basın Kartı sahibi oldu

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, Genel Merkezi Belçika’da bulunan Uluslararası Gazeteciler Federasyonu’nun (IFJ) onayı ve oluruyla 140 ülkede geçerli IFJ Basın kartı verildi.

Dijital Televizyonculuğun Türkiye'de ki öncüsü ve 1 Numarası...

Bir adam düşünün, hemen hemen her gecesi ödül almakla geçsin. Var mı böyle bir adam? Evet var. İster misiniz İstanbul; ödül almakta rekor sahibi olan bu adamla tarihe geçsin? Olur mu olur, neden olmasın?

İşletme sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntülerin ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmeye ve şahıslara 21 bin TL para cezası keserken olaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı.

Cengiz İnşaat'ın sahibi olduğu Eti Bakır'a teşvik verilmemiş,...

Eti Bakır'ın aldığı teşvikleri sıralayan Sözcü yazarı Çiğdem Toker, "Teşvik verilmemiş, adeta yağdırılmış" yorumunu yaptı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.