Etiket: Sayıda

Kamyon, Çok Sayıda Araca Çarptı; Ölü ve Yaralılar Var

Hatay'ın Belen ilçesinde yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan sebze yüklü kamyon, çok sayıda araca çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Otobüs kamyonla çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı

Ağrı'da otobüsle kamyon çarpıştı. Otobüs kaza sonrası cayır cayır yandı. İlk bilgilere göre kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Erdoğan kazada 7 kişinin öldüğünü duyurdu.

Mardin’de trafik kazası: 8 ölü, çok sayıda yaralı var

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İstanbul'da korkutan patlama: Çok sayıda yaralı

İstanbul Üsküdar'da 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Kaymakamı Demiryürek, patlama sonucu 2'si ağır 4 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

İstanbul'da suçüstü yakalandılar! Çok sayıda kadın gece...

İstanbul'da dün gece bar, disko, pavyon gibi umuma açık yerlere yapılan baskınlarda konsomatris olarak çalıştıkları tespit edilen 31 kadın haklarında işlem yapılmak üzere Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine götürüldü.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.