Etiket: 'seçim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: İttifakımızı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır....

Meral Akşener'den yerel seçim mesajı: Birilerine kazandırmak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı'na 10 Kasım'daki cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmediği için tepki gösteren Meral Akşener, AYM kararını tanımayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin bir devlet krizine yol açtığını ifade etti. Yerel seçimlere yönelik de...

AK Parti'de yerel seçim başvuruları başladı: Adaylar 50...

AK Parti'de yerel seçimler için başvuru süreci başladı. Adayların Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 50 bin TL bağış yapması gerekiyor.

Özgür Özel'den yerel seçim açıklaması: 2 kente işaret etti,...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin, "Halihazırda yönettiğimiz bütün belediyeleri tekrar kazanmak ve bu listeye yeni belediyeler eklemek istiyoruz" dedi. Manisa ve Bursa'ya işaret eden Özel, "Yüzde 52’ye yüzde 48’lik dengeyi gösterdiğimiz aday profili ve uygulayacağımız siyaset ile iktidar bloku aleyhine değiştirmeyi...

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Tevfik Göksu 'seçim çalışmalarını' hızlandırdı: Namaz fotoğraflarını...

Tevfik Göksu'nun CNN Türk yayını arasında çekilen namaz fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yüz binlerce sığınmacı seçim sonucu Afganistan ve Suriye...

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sona ermesinin ardından Türkiye'nin çeşitli yerlerinde birçok sığınmacı ülkelerinin bayraklarıyla 'zafer' kutlaması yaptı.

Seçim Sonuçlarını Türkiye'de Yaşamayanlar Belirledi!

Türkiye'de açılan sandıklarda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu öndeyken yurtdışı oylarının sayılmasıyla Cumhur İttifakı Adayı Tayyip Erdoğan öne geçti. Önümüzdeki 5 sene boyunca Türkiye'nin nasıl ve kimin yöneteceğini adeta yurt dışındakiler belirledi!

YSK Resmen Açıkladı... Seçim İkinci Tura Kaldı!

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını açıkladı.

Halka Tercüman seçim özel sayısı yayında

Gazeteniz Halka Tercüman, 2023 Yılı seçim özel sayısı gazetesi yayında..

YSK, Bakan Soylu'ya 'Dur' Dedi... Jandarma ve polisin seçim...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.

AKP damgalı oy pusulası için Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu'ndan...

Avustralya’nın Sidney kentinde, milletvekili seçimi için henüz kullanılmamış oy pusulasında AKP'ye evet mührü basıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu, kusurlular hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

AKP'li bakan DSİ misafirhanesini seçim bürosu yaptı

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP Samsun birinci sıra milletvekili adayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un DSİ misafirhanesinde kalarak seçim çalışmaları yapmasına tepki gösterdi.

TKP'den sola seçim ittifakı çağrısı

Sola seçim ittifakı çağrısı yapan TKP'nin açıklamasında, 'Tüm devrimci güçleri parlamento için bir seçim ittifakı oluşturmaya çağırıyoruz' denildi.

Erdoğan imzaladı: 14 Mayıs'ta seçim yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin 14 Mayıs'a çekilmesiyle ilgili karara imza attı. Erdoğan, "Yüksek Seçim Kurulu iki aylık seçim takvimini başlatacaktır" dedi.

Seçim tarihini CNN International'da duyurdu

CNN International’dan Becky Anderson’a konuşan İbrahim Kalın, “Eğilim, önümüzdeki günlerde aksi yönde bir siyasi mutabakat olmadıkça, seçimin vaktinde, mayısta yapılması yönünde” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.