Etiket: Şişli'de

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

CHP Kulislerinde Bomba Kulis: İstanbul ve Şişli'de kim...

Uluslararası Basın Federasyonu (İFJ) ile Dünya Basın Federasyonu ( WPF) üyesi ve Halka Tercüman ve Günaydın TV Genel yayın Yönetmeni Gazeteci Yıldıray Deniz Barak'ın CHP kulislerinden bir bilgi aktararak İmamoğlu'nun adaylığını koymaması halinde CHP; Mustafa Sarıgül'ü aday göstereceği, hatta oğlu Emir Sarıgül'ün ise Şişli'den adaylığı...

Şişli'de Yabancı Uyruklu 2 Kişi Silahlı Saldırıya Uğradı

Bomonti'de Libya uyruklu 3 kişi, kaldıkları rezidanstan çıktıkları sırada arkalarından gelen yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Reca Muhammed ile Adel Muhammed ayaklarına gelen mermiler nedeniyle yaralanırken saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar,...

Şişli'de Kitabevi Kavgası: İş Yeri Sahibi Madde Bağımlısı...

Şişli'de bir kitabevi iş yeri sahibi ile madde bağımlısı genç arasında çıkan kavga sonucu iş yeri sahibi silahını çıkararak genci bacağından vurdu. Olay yerinden kaçan saldırgan polis tarafından yakalandı. İş yeri sahibi ise serbest bırakıldı.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

Şişli'de bekçiler fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi...

Şişli'de bir turistten fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi bekçiler yakaladı.

Şişli'de 14 yaşındaki Hayrunnisa Bayrak 11. kattan düştü!

Şişli'de avukat bir babanın 14 yaşındaki kızı, okuldan geldikten sonra kardeşleriyle vakit geçirdiği esnada 11. kattaki dairelerinin penceresinden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde can veren genç kızın sır ölümü sonrası babası Kemal Bayrak, kızının adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasını istedi. Olayın kaza...

Şişli'de ticari taksilere yönelik denetim

Şişli'de ticari taksilere yönelik denetim Şişli'de sivil trafik ekipleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Meral Akşener Şişli’de vatandaşlarla dertleşti. İlaç bulmakta...

İYİ Parti Genel Başkanı memleket ziyaretleri kapsamında bugün İstanbul’daydı. Şişli’de halk ve esnafla bir araya gelen Akşener mahşeri bir kalabalıkla karşılandı.

Şişli'de 1'i polis 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili...

Edinilen son dakika gelişmesine göre Şişli'de iki aile arasında nişan atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 polis 5 kişi yaralanmıştı.

Şişli'de emniyetten dar alan uygulaması

Şişli'de emniyetten dar alan uygulaması Uygulamada 796 kişi, 230 araç 97 motosiklet denetlendi Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuştepe mevkisinde genel emniyet ve asayiş uygulaması yapıldı.

İstanbul Şişli'de İETT şoförü, sevgilisiyle otobüste cinsel...

İstanbul Şişli'de İETT şoförü, mesai saatleri dışında araca aldığı sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Şikayet üzerine harekete geçen savcılık, şoför hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Şişli'de Elektrik ve Su kesintileri peş peşe..

Şişli ilçesinde elektrik ne zaman gelecek? Elektrik kaçta gelir? Şişli sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Ayrıntıları haber içeriğinde..

Şişli'de "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi

Şişli'de, 'Bi Hareketine Bakar Hayat' sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında emniyet kemeri denetimi yapıldı.

Şişli'de 2 katlı metruk bina alev alev yandı

Şişli'de iki katlı metruk bir bina çıkan yangında alev alev yandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.