Etiket: Sivas

Sivas Katliamı'nda Hayatını Kaybedenler Anıldı

Sivas Katliamı'nın 30. yıl dönümünde Sivas’ta; Madımak Oteli’nin bulunduğu yere kadar “Şeriata karşı laiklik, zulme karşı adalet" sloganı ile yürüyüş yapıldı. Madımak Oteli’nin bulunduğu Bilim ve Kültür Merkezi önüne karanfiller bırakıldı, katledilenler anıldı.

Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve Eylül 1919 Gençlik Merkezi...

Beylikdüzü Belediyesi’nin Milli Mücadele ruhunu ilçede yaşatmak için hayata geçirdiği Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve 4 Eylül 1919 Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 103.yıldönümünde ilçeye kazandırılan merkezin cephesi, Sivas Kongresi’nin yapıldığı bina ile birebir aynı tasarlanarak inşa edildi.

Sivas Katliamı’nın 29’uncu yılı: Hala yanıyor

Aralarında Metin Altıok, Behçet Aysan, Hasret Gültekin’in de olduğu 33 aydın ve yazarın gericiler tarafından öldürüldüğü, Sivas Katliamı’nın 29’uncu yılı. Sivas, ülke tarihinde karanlık bir sayfa olarak duruyor. Binlerce gerici tarafından Madımak Oteli’nin yakılmasıyla gerçekleştirilen katliam, siyasal İslam’ın önünü açan en önemli...

Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında...

Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

25 soruda Sivas Katliamı ve yargı skandalları

T24 yazarı Gökçer Tahincioğlu, Türkiye'nin 'kara leke'si Sivas Katliamı'nı köşesine taşıdı. Katliamın nasıl gerçekleştiğini, merak edilen soruları, yargı skandallarını yazdı...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.