Etiket: skandal

Camide AKP propagandası: İmamlardan skandal sözler

Bazı cami imamları Cuma vaazında AKP propagandası yaptı: O oyu atarken Allah’ı Teâlâ’nın ve onun ashabının düşmanlarına attığı ok gibi atacağız.

Depremde büyük skandal. Hatay’da 200 kişi enkazda dururken...

Depremde skandalı... AFAD ekibinin 200 kişinin olduğu enkaz alanına müdahale etmeyerek Kahramanmaraş'a gideceğini açıklaması üzerine vatandaşlar aracın yolunu keserek tepki gösterdi.

Savcılıktan skandal 'sürtük' kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemlerine katılanlar için kullandığı 'sürtük' ifadesi için yapılan suç duyurusu sonucunda soruşturmaya gerek olmadığı kararı verildi.

Çapa Tıp acilinde skandal. Metrobüs kazası sonrası yaralılar...

Bugün Avcılar’da meydana gelen kaza sonrası Çapa Tıp Fakültesi aciline getirilen üç yaralının beyin cerrahı olmaması nedeniyle içeri alınmadığı, acil önünde 15 dakika bekletildiği öğrenildi.

Camilerde T.C. ibaresi kaldırıldı! Diyanet'ten skandal...

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Diyanet'in aldığı skandal kararı Meclis gündemine taşıdı..Camilerde T.C. ibaresi kaldırıldı! Diyanet'ten skandal karar

İktidar yanlısı gazeteden skandal 'Taliban' manşeti!

Takvim gazetesinin bugünkü manşetinde görenlerin gözlerine inanamadığı bir habere yer verildi. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Takvim'in manşetine tepki gösterdi.

Önce YKS şimdi de DGS! Bir skandal daha

YKS'de ve TYT'de yaşanan skandalların ardından Dikey Geçiş Sınavı'nda da (DGS) bir aday kitapçığın 3 sayfasının fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı.

Mustafa Çalık'tan skandal paylaşım!

Türkiye Günlüğü Dergisi Genel Yayın Müdürü olan Mustafa Çalık akşam saatlerinde attığı tweet ile sosyal medyada büyük tepki çekti.

Özel hastanelerde skandal! Günlüğü 5 bin TL’ye hasta alıyorlar

Bazı özel hastanelerin yatışlı koronavirüs hastalarından yasal olmadığı halde günlük 5 bin liraya varan ücret talep ettiğini bildirdi. Söz konusu iddiaları Meclis’e taşıyan Emir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.