Etiket: soğuk

İktidar emeklileri unuttu.. AKP'nin teklifinde emekliler...

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, "2023 Temmuzunda en düşük memur maaşı 22 bin 17 TL'ye çıkarılacak. Seyyanen 8 bin 77 lira zam öngürüyoruz" dedi. AKP’nin memur maaşlarında artış öngören 17 maddelik teklifinde emekliler yer almadı.

Erdoğan Mitingi Öncesinde Van'da Abluka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingi öncesi şehir adeta ablukaya alındı, sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan boş meydana konuştu

İktidar meydanlarda erimeye devam ediyor. AKP seçim kampanyasına start verirken, Sivas’ta temel atma törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, boş meydana seslendi. Alandaki boşlukları, iktidara yakın bir yayın yapan Anadolu Ajansı dahi gizleyemezken, tören alanının havadan çekilen görüntüsü sosyal...

Soğuk ve yağışlı hava geri geliyor!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre soğuk ve yağışlı hava geri dönüyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.