Etiket: taciz

Okul müdüründen, müdür yardımcısına iğrenç taciz: ''Sana...

Ankara'da bir okulda yaşanan iğrenç olayda, okul müdürnün okul müdür yardımcısını hem sözlü hem de fiziksel olarak taciz ettiği ortaya çıktı. Müdür hakkında 16,5 yıla kadar hapis cezası istenirken mide bulandıran olayın görüntüleri de ortaya çıktı.

Munzur Üniversitesi'nde tacize suç duyurusu: Öğrencilerin...

Munzur Üniversitesi'nde yaşanan taciz olaylarına karşı açıklama yapan Dersim Kadın Platformu, "Bu şahıs kime veya kimlere güvenerek bu kadar açıkça suç işlemektedir?" diye sordu.

İstanbul Üsküdar'da el ele gezen gençlere taciz ve saldırı:...

İstanbul Üsküdar'da iki sevgili, sokakta sarıldıkları ve el ele oldukları gerekçesiyle bir mekanın çalışanları ve bu kişilerin mahalleden çevresi olan kişilerce darbedildiklerini iddia etti. Bölgede ikamet eden 24 yaşındaki öğrencinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrası ortaya çıkan olayda, saldırganların "Burada...

Bursa'da kız çocuğunu taciz eden sapık...

Bursa'da, tanımadığı 5 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip öpmeye çalışan M.Ö., çocuğun olayı ailesine anlatması sonrasında mahalleli tarafından tekme tokat dövüldü. Kolunu omzuna atıp ara sokağa götürdüğü çocukla yürüdüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen M.Ö., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.