Etiket: Taksim

Taksim, İstiklal caddesi için İstanbul Valiliği'nden 'yasak'...

13 Kasım'da İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısı sonrası yeni önlemler alındı. Artık caddede sosyal, kültürel, ticari etkinlik düzenlemek yasak. Sokak müzisyenlerine de izin verilmeyecek.

Taksim saldırganının kimliği belli oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim İstiklal Caddesi'nde, 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğini açıkladı.

AKP’li Göksu Taksim projesini engellediklerini inkar etti,...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB’nin birçok projesine ret oyu verdiklerini inkar etti. Halk Ekmek büfeleri önündeki kuyruklarının İBB’nin ekmeği vaktinde getirememesi sebebiyle oluştuğunu söyledi.

Taksim Camii’nde ilk namaz kılındı

Taksim Camii'nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ilk namaz kılındı. Namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kıldırdı. Caminin açılışının ardından bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taksim Camisi tüm dost ve kardeşlerinin umudu olan büyük ve güçlü Türkiye'nin doğuşunun işaretlerinden...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.