Etiket: Teknoloji

Teknoloji devlerinden bilanço açıklaması

ABD'li teknoloji devlerinden Apple, Microsoft ve Google'ın ana kuruluşu Alphabet, bu yılın nisan-haziran döneminde net kâr ve gelirinin arttığını açıkladı.

Huawei yılın ilk yarısında 68 milyar dolar gelir elde etti...

Huawei, 2020 yılının ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, bu dönemde yıllık yüzde 13,1 artışla 68 milyar dolar (454 milyar yuan) gelir elde etti. Şirketin net kar marjı oranı ise yüzde 9,2 olarak açıklandı.

Hacker’lar her 39 saniyede bir siber saldırı düzenliyor...

Her 39 saniyede bir hacker saldırısının gerçekleştiği dijital dünyada 2021 yılı sonuna kadar 6 trilyon doların üzerinde bir tutar, siber güvenlik için harcanacak.

ETİD'den 'Wayfair' açıklaması !

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu, ABD'li e-ticaret platformu Wayfair ile ilgili iddiaların Türkiye'ye yansımasını üzülerek takip ettiklerini duyurdu.

Yapay zekâ destekli akıllı modüler şehir mobilyaları geliyor...

Son dönemin yükselen akımlarından modüler akıllı şehir çözümlerine odaklanan yerli teknoloji şirketi Ekin, akıllı şehirler için Spotter adını verdiği modüler şehir mobilyasını geliştirdi.

Telefonunuz kaybolmadan ve çalınmadan önce yapmanız gerekenler

Elimizden düşmeyen akıllı telefonlar hem maddi olarak değeri hem de içinde bulunan kişisel bilgi ve belgelerimiz açısından kritik öneme sahip.

LG 'hijyen' ile öne çıkan yeni kulak içi kulaklık modellerini...

Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha rahat uyum sağlayan kulaklılarda, mat siyah ve parlak beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğini bulunuyor.

'Covid-19 ile artan yükleme hızları vatandaşlar için kalıcı...

Raporda, sektör gelirlerinin 2003 yılında 15 milyar TL olduğu hesabı katıldığında sektörün hedeflenen büyümeyi yakalayamadığı belirtildi.

KVKK veri sorumluları sicil kayıt süresini uzattı

Kamu kurum ve kuruluşu veri sorumlularının sicile kayıt yükümlülüğünü yerine getirmeleri için belirlenen süre de aynı tarihe kadar uzatıldı.

Yapay zeka fuarında 13 milyar dolarlık yatırım yapıldı

Toplam 13 milyar dolarlık yatırımı kapsayan sözleşmelerin tamamı online olarak imzalandı.

HAVELSAN'dan Whatsapp'ın yerini alacak kriptolu ileti hattı

Aboneler, cep telefonuna “ücretsiz” yüklenen WhatsApp’tan sesli görüşme yapıyor; mesajlaşıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.